Sprijin Crucea Rosie

Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Vâlcea, Cont:  RO93BRDE390SV52995233900, Banca: BRD Vâlcea

Donații personale

În cazul în care aveţi obiecte pe care nu le mai folosiţi gândiţi-vă că puteţi face o familie fericită.

Cum puteţi face acest lucru?

Ne puteţi contacta telefonic sau le puteţi aduce la sediul Crucii Roşii din Rm.Vâlcea. De asemenea, ne puteţi contacta şi ne vom deplasa noi la dumneavoastră.

Ce puteţi dona?

Haine/incaltaminte/jucarii perfect curate, ambalate transparent in pachete de maxim 60×60 cm si etichetate in functie de ce contin.

Eticheta pentru haine trebuie sa contina varsta pentru care se adreseaza si sexul (Masculin/Feminin). Elementele vestimentare intime (lenjerie intima, sutiene, bustiere) nu se doneaza!

Donează 3,5% din impozitul pe venit

Doreşti să ne ajuţi dar nu ştii cum? Sprijină activitatea noastră direcționând 3,5% din impozitul pe venitul din 2019 către noi!

Nu te costă nimic! Soarta unor oameni aflaţi în suferinţă depinde numai de alegerea ta! Poți să readuci zâmbetul pe chipul celor fără de speranţă! Implică-te acum!

Dacă sunteţi salariaţi, puteti completa declaratia 230  : pentru primele 3 luni din 2019 se completeaza cu 2%, pentru ultimele noua luni se completeaza cu 3,5%. Odată completat formularul îl puteți depune la ANAF sau direct la noi la filială.

Donații financiare

Fără donațiile dumneavoastră nu putem să ne desfășurăm activitatea.

Donațiile financiare se pot realiza personal la sediul nostru sau direct în contul filialei din Vâlcea:

Cont: RO93BRDE390SV52995233900

Banca: BRD Vâlcea

Aplicatia de prim ajutor

Descarca aplicatia de prim ajutor si vei invata sfaturi simple, usor de pus in aplicare de catre orice persoana, indiferent de varsta sau de competente

android icon  apple icon

Sari la conținut