Curs infirmiera

Curs de infirmiera

Infirmiera insoteste persoanele ingrijite la indeplinirea activitatilor vietii cotidiene si efectueaza ingrijiri legate de functiile de intretinere si continuitate a vietii.

Infirmiera contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si la refacerea autonomiei pacientului, in masura in care este posibil.

Infirmiera lucreaza in colaborare si sub responsabilitatea unui asistent medical, cel mai adesea in cadrul unei echipe pluridisciplinare, si participa la ingrijirile de sanatate preventive, curative sau paliative.

Infirmiera isi exercita activitatea in mediu spitalicesc sau extraspitalicesc, in sectorul medical, medico-social sau social.

Cursul dureaza 720 de ore: 240 ore de teorie, 480 ore de practica intr-o institutie specializata. Cursul este compus din doua module si se intinde astfel: 240 de ore de teorie si 480 de ore de practica.

Acte necesare inscrierii:
1. Copie carte de identitate;
2. Copie certificat de nastere/casatorie;
3. Copie diploma de studii;
4. Adeverinta de la medicul de familie ca este apt de curs;

Bonus !
Oferim bonus 50% reducere la cursul de prim ajutor pentru cursanti, la care primiti certificat european, manual de prim ajutor si minitrusa de prim ajutor gratuite.

Formular de inscriere

12 + 7 =

Aplicatia de prim ajutor

Descarca aplicatia de prim ajutor si vei invata sfaturi simple, usor de pus in aplicare de catre orice persoana, indiferent de varsta sau de competente

android icon  apple icon

Sari la conținut